O nama

Ko smo mi?

Privredno društvo Karin komerc MD doo osnovano je 2005. godine, sa sedištem u Veterniku.

Od osnivanja društvo se razvilo u kompleksan poslovni sistem, koji danas funkcioniše kroz različite organizacione celine, koje obuhvataju sve grane građevinarstva: niskogradnja, visokogradnja, hidrogradnja, proizvodnja i prodaja građevinskog materijala (šljunka, peska, betona), drumski i rečni  transport, a sve u skladu sa međunarodnim standardima ISO 9001, 14001 i 45001.

Vizija razvoja društva je da ostane lider u izgradnji i upravljanju projektima u Vojvodini, koga će investitori i partneri i ubuduće videti kao neizostavni deo njihovog sistema.

 

AAA Sertifikat bonitetne izvrsnosti

 

Više godina unazad Karin komerc MD nosilac je AAA Sertifikata bonitetne izvrsnosti. Od 2019. godine, kao potvrdu višegodišnje procene uspešnosti, likvidnosti, poslovne odgovornosti i finansijske sposobnosti, Karin komerc dobija GOLD Sertifikat bonitetne izvrsnosti kao najviši stepen uspešnosti jedne kompanije.

Analitička metoda izračunavanja bonitetne izvrsnosti jedinstvena je za sva tržišta Evrope i temelji se na službenim godišnjim finansijskim izveštajima poslovnih subjekata. Sertifikat bonitetne izvrsnosti je standard kojim se definiše kvalitet poslovanja i međunarodno je priznata oznaka ekonomskog kvaliteta jedne kompanije.

Ovo priznanje potvrda je dugogodišnjeg sistematskog i kvalitetnog rada naše kompanije i svrstava Karin komerc MD u sam vrh privrede u Srbiji.

 

 

 

Politika kvaliteta, zaštite životne sredine i zaštite zdravlja i bezbednosti na radu

 

Rukovodstvo “KARIN KOMERC MD” DOO  i svi zaposleni opredeljeni su za neprekidno unapređenje Integrisanog menadžment sistema u skladu sa zahtevima standarda ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 i OHSAS 45001:2018.

Kvalitet procesa rada posmatramo kao osnovu konkurentnosti i uspešnosti na tržištu u domenu drumskog transporta, rečnog transporta , eksploatacije peska i šljunka, niskogradnje, visokogradnje, proizvodnja i prodaja građevinskog materijala.

Naša politika i ciljevi su:

 • Ispunjenje zahteva klijenata i krajnjih korisnika za uslugom visokog nivoa kvaliteta pruženom u ugovorenom roku;
 • Poštovanje zakonskih propisa i ispunjenje obaveza prema državi;
 • Razvijanje dugoročnih i korektnih odnosa sa isporučiocima;
 • Obezbeđenje kontinuiranog tehničko-tehnološkog razvoja procesa rada;
 • Ispunjenje očekivanja zaposlenih;
 • Motivisanje zaposlenih da aktivno učestvuju u unapređenju kvaliteta procesa rada.
 • Sprovođenje zakona i propisa iz oblasti zaštite životne sredine i bezbednosti i zdravlja na radu,
 • Unapređenje organizacije rada u cilju racionalnog korišćenja repromaterijala i sprečavanja nezgoda, incidenata na radu,
 • Smanjenje ukupnog otpada kao i uklanjanja otpada, koji ne može biti prerađen na način koji ne ugrožava životnu sredinu,
 • Kontinualno poboljšanje učinka zaštite životne sredine,
 • Identifikovanje, procenjivanje i kontrolisanje rizika kod poznatih uzroka povreda i bolesti vezanih za radne procese i okruženje,
 • Stalno obučavanje zaposlenih iz oblasti zaštite životne sredine i bezbednosti i zdravlja na radu kako bi se sticala nova znanja i podizala svest svih zaposlenih o značaju njenog očuvanja,
 • Uspostavljanje efikasne komunikacije sa svim zainteresovanim stranama i drugim relevantnim organizacijama u cilju bolje razmene informacija,
 • Učiniti dostupnom javnosti našu politiku integrisanog menadžment sistema.
Ostvarivanjem postavljenih ciljeva neprestano poboljšavamo radnu efikasnost i finansijski potencijal “KARIN KOMERC MD” DOO u interesu vlasnika, svih zaposlenih kao i društvene zajednice u celini.

Sertifikati

Galerija

 

 

"Karin komerc MD" doo

PROIZVODNJA, IZGRADNJA, TRGOVINA

 

Pib: 103726184

Matični broj: 20009233

 
Živorada Petrovića 8, Veternik
021/823-800
021/823-801
office@karinmd.com
KarinKomercMD

Pišite nam

© Karin Komerc MD 2015   •   Design: Massive